Webshop voor small business Fashion

De kleinere kledingwinkels in Nederland beschikken vaak nog niet over een eigen webshop. Men vind het te veel werk, te duur in aanschaf en te veel gedoe om pakketten op te sturen naar de klant.

Jouwpromotiepartner heeft speciaal voor deze doelgroep het ‘Small Business Fasion’ concept geïntroduceerd. Door op een slimme manier de webshop – inclusief een webshop medewerker – aan te bieden tegen een scherp maandtarief is nu voor iedere kledingwinkel in de doelgroep een eigen webshop binnen handbereik. Voor minder dan 300 euro per maand kunt je nu een digitaal filiaal openen. Betaalbaar en zoals jij van ons gewend bent wordt de webshop turn key opgeleverd en nemen wij jou het onderhoud geheel uit handen.

ecommerce

Webshop voor small business fashion​

Voor de webshop wordt gebruikt gemaakt van het standaard format URL: uwnaam.jouwpromotiepartner.nl, er is ruimte voor een eigen kleurstelling en een eigen logo. Deze kan in de vorm van een link of button op de eigen website geplaatst worden.

Webwinkelmedewerker

Je krijgt van Jouwpromotiepartner een webwinkel medewerker toegewezen, deze medewerker zal samen met jou en jouw leveranciers zorgdragen voor een up to date assortiment op de website. Zo zullen de foto’s, teksten en prijzen geplaatst en gewijzigd worden, uiteraard in overleg met jou.

Wijzigingen

Je mag verwachten dat de wijzigingen binnen 24 uur doorgevoerd zijn, je kunt de wijzigingen doorgeven per telefoon, email of whatsapp.

Content

Het plaatsen van foto’s en teksten doen we bij voorkeur in samenwerking met uw leverancier, deze heeft de materialen vaak al. Is dit niet het geval dan kunt u ook zelf foto’s maken en aanleveren.

Bestellingen

U ontvangt een bevestiging van een bestelling per mail, deze bestelling is op dat moment nog niet definitief. Pas als u de bestelling bevestigd krijgt de klant een definitieve orderbevestiging en de factuur.

Afhalen, bezorgen en retouren

Jij bepaalt zelf of je gebruik wil maken van “Click & Collect” of ook pakketten wilt verzenden. Als je kiest voor verzenden dan kun je zelf bepalen of dit een betaalde of gratis service is,  evenals het al dan niet aanbieden van een gratis retour service. Onze ervaring is dat “Click & Collect” vaak volstaat. U krijgt op deze manier de klant ook nog eens in de winkel wat de mogelijkheid van extra bijverkoop vergroot.

Voorraad en voorraadstatus

Voorraadbeheer wordt in dit concept niet bijgehouden maar je kunt altijd een product in de webshop op ‘niet weergeven’ zetten waardoor het product tijdelijk uit jouw assortiment verdwijnt of een levertijd aanhouden die jou de ruimte geeft om uitverkochte artikelen alsnog bij te bestellen bij uw leverancier en vervolgens te leveren aan de klant.

Aanvullende service

Je kunt ook onbeperkt, op basis van fair use, gebruik maken van onze marketing mogelijkheden om bijvoorbeeld een actie flyer op te laten maken. Ook denken we graag met je mee als het gaat om verdere ontwikkeling van je marketing activiteiten.

Kosten webshop small business Fashion