Online promotie

De online vindbaarheid van je bedrijf is van wezenlijk belang voor als je de ambitie hebt om je bedrijf te laten groeien. Bedrijven en consumenten zoeken, oriënteren en kopen online en als je in de zoek en oriëntatie fase niet gevonden wordt dan komt jouw bedrijf niet voor op de shortlist van bedrijven waar de koop uiteindelijk gesloten wordt.
Het uiteindelijk kopen van een product of dienst kan ook in een fysieke omgeving (winkel of bedrijf) gebeuren maar de selectie vooraf gebeurt in de meeste gevallen online. Een goede website en/of webshop is dus van belang. Net als de vindbaarheid daarvan in Google en de aanwezigheid van jouw bedrijf op Socialmedia als Facebook en Instagram.

online marketing

Webshops

Een webshop moet aantrekkelijk zijn om te zien en makkelijk om producten te zoeken en te bestellen. Daarnaast moeten webshops goed gevonden kunnen worden door Google. De webshops van jouwpromotiepartner.nl voldoen hier ruimschoots aan. Wij ontwerpen voor jou graag een prachtige webshop die aansluit bij de huisstijl van je bedrijf. Ook handig te weten is dat wij alle webshops turn-key opleveren. Je kunt meteen beginnen met verkopen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze offertes zijn altijd inclusief hosting, emailadressen en een secure url (https)

Websites

De websites die jouwpromotiepartner.nl voor jou ontwikkelt zijn altijd volledig responsive. Dat wil zeggen dat ze geoptimaliseerd zijn voor alle formaten beeldschermen (PC formaat, tablet formaat en smartphone formaat) en dat ze functioneren in alle gangbare webbrowsers. Wij leveren websites turn-key op dus bij oplevering zijn ze kant en klaar voor gebruik.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze offertes zijn altijd inclusief hosting, emailadressen en een secure url (https)

Socialmedia campagnes

Het promoten van jouw bedrijf of jouw producten of diensten via Social media als Facebook en Instagram is altijd maatwerk. Graag vertellen we je meer over ons plan van aanpak om je hierbij te ondersteunen. Naast jouw boodschap of aanbieding spelen beeld (fotografie of video) en tekst een belangrijke rol. Jouwpromotiepartner.nl wil en kan jou hier volledig in ontzorgen. 

Bel, mail of app ons voor als je meer informatie wilt of Social media campagnes.

Content management

Voorkom oude aanbiedingen op jouw website. Zorg dat je altijd up te date bent voor de bezoekers aan jouw website en webshop.

Voor websites en webshops met een sterk wisselend assortiment bieden wij het Commerciële webshop onderhoud als abonnement aan. Dit houd in dat we het plaatsen van nieuwe artikelen en verwijderen van oud assortiment voor jou regelen. Dit kan zo uitgebreid of juist zo eenvoudig zijn als jij wilt. We kunnen de fotografie en video verzorgen, het schrijven van commerciële webteksten en het invoeren van artikelen in het CMS. Bezoek-  en conversiestatistieken interpreteren en desgewenst advies geven om de resultaten van jouw webshop te verbeteren. Deze dienst kan geheel op maat gemaakt worden voor jouw bedrijf. Handig omdat je voor relatief lage maandkosten gespecialiseerde medewerkers jouw webshop laat onderhouden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de (deel)diensten van jouw keuze.